Sunday, 8 December 2013

The Christmas TAG!

I saw this lovely tag floating around and decided that I definitely had to do it since I'm completely in love with the Christmas period. I've finished my Christmas shopping, I have my decorations up in my room and I'm listening to festive music which means it's definitely time to Christmassy up my blog as well. So what better way to do so than with a tag?!

Questions
1. What is your favourite Christmas song?
Answer: Wow starting with a hard one!! Erm I think I'm going to have to say All I Want For Christmas Is You by Mariah Carey. Just because it is such a classic and I remember jumping around and singing along to this song when I was little. 

2. What is your favourite festive drink?
Answer: Salted caramel hot chocolate. Definitely. I love them from Starbucks and I love making them from home. It tastes amazing and it really simple to make.

3. Do you have a favourite Christmas film?
Answer: I honestly don't have a favourite film, I love so many of them! Here are a few - The Santa Clause series, Elf, The Polar Express, White Christmas and Mrs. Santa Claus.

4. What is at the top of your Christmas wishlist this year?
Answer: I seem to have ran out of all my favourite perfumes at the same time so I think that's what would be at the top of my list.

5. What is your favourite festive make-up or nail art look?
Answer: I love a classic winged liner with a red lip!!

6. What is your favourite outfit at Christmas time? (LBD, Christmas Jumper, PJs)
Answer: I love snuggling up in my pjs especially when it is snowy or frosty outside. I will honestly spend as long as possible in my pjs and then change like 10 minutes before leaving my house.

7. Would you rather play out in the snow or enjoy it from the inside with the fire and a cuppa? 
Answer: I do love playing in the snow but I detest being cold so I would go with the fire and a cuppa. I love just watching snow falling, I think it is so beautiful and perfect.

8. Wrapping presents - love or loathe? 
Answer: Love. I find it really relaxing as if I'm wrapping presents that means I have finished my Christmas shopping so I can stop stressing about what to get people. I also love making things look pretty when they are all wrapped up.

9. What is your favourite Christmassy food?
Answer: My favourite would just be the whole Christmas dinner. The turkey, roast potatoes, veg... all of it!! Yummy!

10. What is your favourite thing about Christmas?
Answer: Putting up the decorations and spending LOADS of time with my family! I feel like sometimes I don't get to spend enough time with my family so at Christmas I take every opportunity I can.

I TAG:

I really loved doing this tag and it's got me even more in the Christmas spirit!!

Freya x

1 comment:

  1. Ooo this looks like fun, thanks hun :) xxx

    SparklySJ
    http://sparklysj.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete